top of page

Utasbiztosítás    

    Utasbiztosítás    

Utazni szeretnél?

Repülővel? 

Tengerparti üdülés városnézésre, körútra, téli sportokra, búvárkodás extrém sportolás, hegymászás, hajós körút, üzleti út, fizikai munkavégzésre, egzotikus utazáshoz,

utasbérletre lenne szükséged?

30 éven aluli diákoknak, Európába

30 éven aluli diákoknak, az egész világra                    

30 éven aluli diákoknak szakmai gyakorlatra  

Éves bérlet az egész világra  Éves bérlet Európára
Útlemondásra!!!

 

Autó Plusz biztosítás: Biztosított gépjármű 15 évesnél nem idősebb és kizárólag az érvényes forgalmi engedélye alapján, ‘A’ vagy ‘B’ kategóriára érvényes vezetői engedéllyel vezethető, legalább 4, de legfeljebb 9 fő.

Utasbiztosítás tengerparti utazáshoz

 

Milyen speciális tengerparti

szolgáltatásokat tartalmaz?

 

  • kiegészítő fedezet a strandról vagy egyéb fürdőhelyről ellopott értékekre vonatkozóan

  • a legnépszerűbb vízi sportok és élményprogramok baleset- és felelősségbiztosítását, mint pl. búvárkodás (légzőkészülékkel vagy anélkül 40 méteres vízmélységig), motorcsónakkal vontatott "banán" és gumitömlő, vízisí, jetski, quad, parasailing (motorcsónakkal vontatott ejtőernyő), vitorlázás (a Földközi-tenger teljes területén, más vizeken a parttól 12 tengeri mérföld távolságig), valamint a parttól 1 km-ig kitesurf, surf, windsurf és tengeri kajak

  • vízi baleseteknél előforduló hiperbár-kamrás kezelés költségeinek térítését

  • sportfelszerelések poggyász biztosítását búvár-, surf-, kitesurf-, windsurf-, vízisí-, tengeri kajak- és horgász-felszerelésre, vitorlásruházatra

  • szállodai és kemping berendezésben okozott károk megtérítését

  • Repülős és hajós utakhoz

Magas szintű biztosítási védelem, légi- és vízi közlekedéshez kifejlesztett extra szolgáltatásokkal

Palm Trees Beach View
Tropical Beach

    Utasbiztosítás    

A biztosítás megkötésekor 2 féle csomagból választhatja ki, hogy milyen mértékű védelmet szeretne. A választáshoz fontos szempont lehet az úticél ország ár színvona. A legmagasabb szintű védelemért válassza Top Extra csomagunkat, amely a legnagyobb kiadást jelentő orvosi és mentési költségeket 100 millió forintig is megtéríti.

Utasbiztosítás buszos és autós utazásokhoz

Sportoláshoz is jó?

Ha aktív programot is tervez, válassza Sport Extra kiegészítőnket, amely a területi hatály függvényében különböző hagyományos és extrém sportokra (pl. sziklamászás, vadvízi evezés, snowboard, stb.), aktív tevékenységekre (pl. quad, lovaglás, vadászat, hegymászás, vízi sportok), sportversenyen való részvételre és sporteszközök biztosítására is vonatkozik, valamint szerződött sportolók is igénybe vehetik. A Sport Extra kiegészítő biztosítás a külföldi sürgősségi ellátás magyarországi folytatásának költségeit is téríti, ha az adott sportág kizárás alá esik az OEP finanszírozásban (pl. búvárkodás, vizisí, stb.)

Mely országokba érvényes?

A biztosítás a megkötéskor úti célként kiválasztott országokra érvényes, kivéve azokat, amelyek a magyar konzulátus utazásra nem javasolt térségeinek listájában szerepelnek. Legalacsonyabb díjon Európába, Izraelbe, Törökországba és egyes afrikai országokba utazáshoz veheti igénybe szolgáltatásainkat. 

Az Autó Extra kiegészítő szolgáltatás a biztoítási feltételek szeirnti Európa területén vehető igénybe, kivéve a következő országokat: Albánia, Fehéroroszország, Izland, Koszovó, Moldávia, Kanári szigetek, Ciprus, Egyiptom, Marokkó, Tunézia, Izrael.

bottom of page