top of page

Rólam

Prémium tanácsadó-Generali Biztosító Partner

Üdvözöllek!

Gergály János vagyok, Prémium Biztosítási Tanácsadó a Generali biztosítót képviselve.

Egy olyan szakma elkötelezettje vagyok közel 20 éve, aminek a megítélése mindenki szemében más és más.

 

Kislányunk 2000-ben született és akkor éreztem családunk biztonságának és otthonteremtésünknek fontosságát. Már akkor azt láttam más személyeknél, hogy a biztosítás a szükséges rossz, de az én álláspontom az volt, hogy van értelme és elhatároztam, hogy csatlakozom azon társaimhoz, akik jobbá szeretnék tenni mások életét és pozitívra változtatják maga a biztosítás megítélését.
 

Kezdetek óta sok minden változott, már 2 gyermekes apaként élek egy boldog családban. A vállalkozásom is sikeres és rengeteg elismerést kapok a Generali biztosítótól és részese lehettem 2018-ban egy úgynevezett MDRT konferenciának Los Angelesben ahol a világ összes biztosítójának a legsikeresebb tagjai vehettek részt. De ami engem éltet és előre visz sikereimben, a több mint ezer ügyfelem, akik bizalmukba fogadtak és cserében biztonságot nyújtok érte, de emellett, ha baj van akkor is melléjük állok és a biztosításuknak köszönhetően megoldjuk problémájukat úgy, hogy az életszínvonaluk ne károsodjon.


Magánszemélyek mellett nagyon sok vállalkozással is kapcsolatban állok, multinacionális, közép, de kisvállalkozókkal is egyaránt, ami köszönhető annak, hogy mindig elérhető vagyok számukra minden esetben. Fontos számomra a jó viszony kialakítása ahhoz, hogy bizalmat érezzenek felém ügyfeleim, és úgy vélem jó úton haladok mert szinte nincs olyan ügyfél, aki azért váltott mert nem elégedetten lenne munkámmal, szakmai tudásommal.  

Vissza a biztosítási szakma megítéléséhez. Azt mondják egy fecske nem csinál nyarat! Tudom és ki merem jelenteni, hogy nem egyedül vagyok, akik a szakma megítélésének javításán dolgoznak becsülettel, de akadnak olyanok is ,,Nem kevés”, akik csak a saját anyagi helyzetük javítása végett kontárkodnak, mint biztosítási ügynök vagy alkusz.  Emiatt sajnos rengeteg ember bizalmatlan, pedig a szájhagyomány útján terjedő dolgok szinte 80%-ban nem valós információk.

Mindenkinek saját joga és döntése kinek szavaz bizalmat, de ahhoz az kell, hogy megismerjenek személyesen is, és közösen kialakíthassuk biztosításainak rendjét, optimalizálhatjuk kiadásaikat és egy egészségesen elképzelt jövőképet valósítsunk meg, amihez szakmai tudásommal és elkötelezettségemmel járulok hozzá. Szeretném megcáfolni a biztosítási iparág rossz hírét a Te esetedben is úgy ahogy megtettem már több, mint ezer ügyfelemnél/barátomnál. Ingyenes tanácsadást nyújtok, kötelezettségek nélkül, mindenféle felesleges és érthetetlen szakzsargonok nélkül, hiszen a közös célunk az, hogy tisztán láss.  Keress bizalommal!

bottom of page