top of page
Keresés

A Generali gyermekjövő egy élet alapja lehet

Nincs olyan szülő a világon, aki ne a legjobbat szeretné a gyermekének. Ám amikor megszületik egy gyermek, kevesen gondolnak arra a bölcső mellett, hogy bizony az évek hamar elröppennek, eljön az idő, amikor iskolába megy, autót szeretne vezetni, könyvekre, számítógépre lesz szüksége a gyermeknek és elindul majd a nagybetűs élebe. Bár mindez nagyon távolinak tűnik, ha már most gondol minderre, akkor évek múlva az olyan kiadások mint a tandíj vagy jogosítvány, nem okoznak majd gondot a családnak. Remek megoldás erre a Generali gyermekjövő program.Generali gyermekjövő


A Generali gyermekjövő program számos szempontból előnyös a legalább egy gyermeket nevelő családok számára. Hiszen a befizetett összeg nincs lekötve a gyermek 18 éves koráig, hiszen még élethosszig tartó szerződés mellett is megszüntethető akár 10-15 évvel a szerződéskötés után is. Vagyis, ha például eljön az idő, hogy be kell fizetni az egyetemi tandíjat, akkor azonnal hozzáférhető az addig összegyűjtött megtakarítás, sőt, tovább gyűjtögethetnek, amíg elérik a következő kitűzött célt. Vagyis a Generali gyermekjövő olyan, akár egy biztonságot nyújtó széf, amely nyitó kombinációja az Ön kezében van. Emellett akkor sem kell kétségbe esnie, ha egy aktuális élethelyzet miatt nem tudja fizetni a szerződésben rögzített összeget, ugyanis ilyen esetben számos mentőöv áll a rendelkezésére. Lehet szüneteltetni a díjfizetést, csökkenthető a havi díj, sőt, díjmentesítés is igényelhető bizonyos esetekben.


Generali gyermekjövő, generali gyermekjövő program

Nem mindegy, hogy hitel vagy megtakarítás!


Az ügyfelekkel való beszélgetés során nagyon sokszor találkozom azzal, hogy gyakran összemosódik a hitel és a megtakarítás fogalma. Pedig hatalmas különbség van a kettő között. Hiszen míg a hitel esetében komoly forintokat fizet az ember törlesztő gyanánt egy olyan összegért, amit már megkapott, addig a megtakarítás esetén a befizetések egy olyan számlán landolnak, amelyet később a szerződő fél vagy gyermeke meg fog kapni.


Mekkora összeget érdemes havonta megtakarítani a Generali gyermekjövő programhoz?

Ez kétféleképpen számolható ki. Ha van egy fix összeg, amit szeretne egyszer látni ezen a megtakarítási számlán bizonyos időintervallumon belül, akkor ez alapján van lehetőség arra, hogy pontos kalkulációt végezzünk a havi befizetést illetően. Viszont ha inkább abból indulna ki, hogy hány forintot tud egy hónapban elkülöníteni erre a célra, arra is van lehetőség.


Generali gyermekjövő, generali gyermekjövő program

Összefoglalva, ha szeretné, hogy gyermeke biztos lábakon állhasson évek múlva is és ne kelljen semmilyen álmáról lemondania az anyagiak miatt, akkor erre a Generali Gyermekjövő tökéletes megoldás.


Ha érdekli a lehetőség, forduljon hozzám bizalommal, egy 20-30 perces ingyenes szakmai beszélgetés keretei között ugyanis mindent megtudhat arról, hogy Ön személy szerint miként biztosíthatja gyermek jövőjét a Generali gyermekjövő program segítségével.

42 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page