top of page
Keresés

3 dolog, amit a Generali gyermekjövő nyújt neked!

Függetlenül attól, hogy mennyi idős a gyermeked, a számodra mindig a kisfiad és a kislányod marad, akit óvni, támogatni kell és akinek mindenből a legjobb jár. Ahhoz azonban, hogy könnyebb legyen a fiatalok dolga akkor, amikor szeretné valamelyik álmát valóra váltani, lassan önállósodna vagy kirepülne a családi fészekből, nem árt, ha van számára egy kis alap, amely segítségével sokkal könnyebben boldogulhat majd a nagybetűs életben. Legyen szó például továbbtanulásról, a jogosítvány megszerzéséről, a családi kasszát egy percig sem terheli mindez, hála a Generali gyermekjövő adta lehetőségeknek.


1. Gyermek megtakarítás és nem hitel!


Bár sokan keverik a köznyelvben a hitel és a megtakarítás fogalmát, közel sem ugyanarról van szó. Nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy a kamatra felvett hitel és a Generali gyermekjövő között óriási különbség van. A hitel egy olyan dolog, aminek kamata van és a végén többet fizet vissza az ember, mint amennyit annak idején kapott. A havonta fizetendő törlesztő részlet helyett azonban sokkal jobban megéri gyermekekre kötött megtakarításra költeni ugyanezt az összeget. Ennek a kamata ugyanis nem a banknak megy, hanem egyenesen a saját megtakarításhoz plusz hozamként. Vagyis egy gyermek megtakarítás nem jár olyan pénzmozgással, amely elvenne a családi kasszából, hiszen minden egyes befizetett forint annak jogos tulajdonosánál landol majd.


2. A Generali gyermekjövő esetén a befizetett összeg nincs lekötve!


A Generali gyermekjövő lényege, hogy az évek során befizetett összeg nincs lekötve a gyermek nagykorúvá válásáig, sőt, ennél rövidebb vagy akár élethosszig tartó szerződést is választhatsz, de azt pár év múlva akár gond nélkül meg is szüntetheted. Vagyis nem kell várni lejáratig, ha valami miatt szeretnél hozzájutni a félretett összeghez, hiszen az a pénz a tiéd.


3. Van segítség akkor is, ha éppen nem tudod fizetni a gyermek megtakarítás havi összegét


E gyermek megtakarítás bizony hosszú évekre szól és sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő. Ha olyan szituáció adódik, ami miatt ha esetleg valami miatt nem tudod fizetni a biztosítások összegét, erre is létezik megoldás. Díjszüneteltetésre és díjcsökkentésre is van lehetőség, így a Generali gyermekjövő akkor sem hagy cserben, ha esetleg elveszted a munkahelyed vagy váratlan helyzet lép elő. Mindez pedig egy hitel esetében már komoly szankciókkal járhatna.


Vagyis ha a legjobbat szeretnéd a gyermekednek és jó lenne időben gondoskodni arról, hogy később semmiben ne szenvedjen hiányt, érdemes minél előbb megkötni a számotokra leginkább ideális gyermek megtakarítást. Így egy hatalmas plusszal indulhat el az életben, hála a Generali gyermekjövő adta lehetőségeknek és a szülői gondoskodásnak.


4 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page