top of page

Nyugdíj megtakarítások    

Nyugdíj megtakarítások biztonságosan

Mi is pontosan a nyugdíj megtakarítás?

Az éves befizetés +20%-ának megfelelő értékben adóvisszatérítést kapunk közvetlenül a megtakarítási számlánkra (max. évi 130.000 forintot)

A nyugdíj megtakarítás az egyetlen olyan megoldás, ahol a szerződéskötéskor aktuális nyugdíjkorhatár számít és nem a mindenkori nyugdíjkorhatár.

-A nyugdíjbiztosítás egyike a magyar állam által hivatalosan is elismert és támogatott nyugdíjcélú megtakarítás.
-Nyugdíj megtakarításunk egy saját névre szóló, egyéni megtakarítási számlán gyarapodik, ahol különböző befektetési alapok formájában kezeljük, és az államtól teljesen független!
-Jogilag elsősorban életbiztosításnak minősül, így az itt gyűlő nyugdíj előtakarékosságunkhoz se az állam, se a NAV nem férhet hozzá.


-Szintén egyik fő előnye annak, hogy biztosítón keresztül gyűlik a pénzünk, hogy eltérhet a szerződő és a kedvezményezett személye, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ez az egyetlen megoldás, ahol akár a KATA-sok is igénybe vehetik az adójóváírást.

A maximum 130.000 Ft-os limit eléréséhez éves szinten 650.000 Ft befizetése szükséges, ez havi kb. 54.000 Ft-os megtakarítást jelent.
Kérjen személyre szabott tanácsot, beszélgetni (akár személyesen, akár telefonon) és pár napon belül már meg is találjuk Önnek az Ön egyéni helyzetére és igényeire legjobb nyugdíj megtakarítást!

Kiszámítható nyugdíj megtakarítások
Nyugdíj megtakarítások a biztonságos öregkorért

Gondolkodjon előre!

Nyugdíj megtakarítások kiváló hozamokkal.

Mikor szolgáltat a biztosító?

  • nyugdíjba vonulás, vagy

  • szerződésben rögzített lejárat vagy

Fix futamidőre kerül megkötésre és már a megkötés pillanatában rögzítésre kerül a nyugdíjcél.

  • 40%-os rokkantság megállapítása, vagy

  • biztosított lejárati idő előtti elhalálozása
    Elhalálozás esetén örökölhető, a szerződésben megjelölt kedvezményezett vagy a törvényes örökös!

 

Mentőövek díjfizetési nehézségek esetén!

  • Van lehetőség a havidíj csökkentésére a minimum díjig

  • Tudjuk átmenetileg szüneteltetni, ha alkalmilag éppen megszorultunk volna, vagy az egészségügyi állapota ideiglenesen nem teszi lehetővé ennek fizetését.

  • Tudjuk díjmentesíteni, ha hosszabb ideig nem tudnánk fizetni vagy a nyugdíj előtti időkben kevesebb fizetésért tudunk munkát vállalni és nem teszi lehetővé a fizetését.

 

Miért vannak a mentőövek?

Amennyiben  a lejárat előtt szeretnénk hozzáférni pénzünkhöz, akkor a nyugdíj megtakarítások esetén külön adózni már nem kell a tőkénk után, de a kapott adóvisszatérítést 20%-al növelten vissza kell fizetnünk.

 

Kérjen személyre szabott tanácsot, beszélgetni (akár személyesen, akár telefonon) és pár napon belül már meg is találjuk Önnek az Ön egyéni helyzetére és igényeire legjobb nyugdíj megtakarítást!

bottom of page